Mamwork-entrepreneur in Sweden

Are you looking for new job opportunities?  Are you living in Sweden or considering moving there ? 

Mamwork Sverige is seeking for new entrepreneur to continue business operations in Sweden. 

Mamwork offers companies good quality resources without lots of admin and paperwork.
For professionals we want to offer a way for them to enjoy both family and work life.

Being Mamwork entrepreneur means selling projects to companies and finding new professionals into the network. We have all ready for you: Swedish website, CV-database, marketing materials and contracts.

This is a perfrect opportunity to start your own business or expand your current business. 

For further information, please contact CEO Pia Lemmetty / Mamwork Oy, tel. +358 40 753 1057, pia.lemmetty@mamwork.fi. 

see also: www.mumwork.ie, www.mamwork.fi 

Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Mamworkin aluepäällikkö Itä-Suomeen

Etsimme nyt Itä-Suomen suunnalta henkilöä, joka olisi kiinnostunut ryhtymään Mamworkin aluepäälliköksi tai franchising-periaatteella Mamwork-yrittäjäksi! 

Tarjoamme erinomaisen liikeidean, valmiit sopimuspohjat, markkinointimateriaalin & täyden koulutuksen ja tuen avuksesi. 

Vielä digiaikanakin toiminnassamme on henkilökohtaisella kontaktilla ja ihmisten tuntemisella suuri merkitys, mistä johtuen haluamme toimia alueellisten edustajien / yrittäjien kautta. 

Etsimämme henkilö on innostunut Mamworkin toimintamallista, hänellä on hyvät verkostot ja kokemusta yrittäjämäisestä työskentelystä. 

Tämä on hieno mahdollisuus myös osa-aikaiseen yrittäjyyteen sekä työn ja perheen yhdistämiseen! 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä pia.lemmetty@mamwork.fi

Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Liity asiantuntijaverkostoomme - jätä CV tästä!

Mamwork on moderni työnvälityspalvelu, joka välittää eri alojen ammattilaisia pienyritysten lyhytkestoisiin projekteihin.

Etsimme verkostoomme hoitovapaalla olevia, eri alojen asiantuntijoita, jotka ovat motivoituneita työskentelemään 1-2 päivää viikossa asiakasyrityksiemme lyhyissä projekteissa. Työ on pääosin, projektista riippuen, etätyönä tehtävää työtä ja projektin asiantuntijana voit itse määritellä projektin aikataulun.

 

Liity asiantuntijoidemme joukkoon ja jätä CV:si meille! Lomakkeelle on varattu tilaa projektikuvauksille, joissa voit kuvata minkä tyyppisiä projekteja olet kiinnostunut tekemään – näin me ymmärrämme osaamisalueesi paremmin ja meidän on helpompi myydä alueesi projekteja!

 

Julkaisemme osaamisprofiilisi (ilman nimi- ja työnantajatietoja) sivuillamme, mikäli annat siihen luvan CV-lomakkeen lopussa. Huom! Osaamisprofiili julkaistaan myös ilman etunimitietoa, vaikka lomakkeella nyt toisin ilmoitetaan. Otamme sinuun yhteyttä kun osaamisprofiiliasi vastaava projekti on alkamassa tai jos asiakkaamme on kiinnostunut juuri sinun osaamisestasi.

 

Lisätietoja asiantuntijat(a)mamwork.fi

Haku alkoi:  01.04.2012
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Suurin osa työtehtävistämme löytää tekijänsä suoraan CV-pankin yhteydenottojen kautta, mutta osaan tehtävistä etsimme osaajaa myös avoimilla hauilla. Ehkä sinäkin voisit tulla Mamworkin asiantuntijana töihin asiakasyritykseemme?

 

Pia Lemmetty

+358 (0)40 753 1057

pia.lemmetty (at) mamwork.fi